Algemene voorwaarden

1. Introductie Algemene Voorwaarden

1.1 Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Blik op Holland
Postadres: Blik op Holland, Postbus 132, 6650 AC Druten
Email: post@blikopholland.nl

1.2 Blik op Holland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Tiel onder nummer 53.64.32.40. Via de website blikopholland.nl kan de koper kussens , poefjes, plaids, kalenders en fotocadeau’s bestellen.

1.3 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Blik op Holland dat via de webwinkel (www.blikopholland.nl) gedaan wordt en op elke overeenkomst op afstand die tussen de consument en Blik op Holland tot stand komt. Voor de beeldbank gelden extra licentie voorwaarden welke hier te lezen zijn. Door het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Blik op Holland, geeft u te kennen dat u met de toepasselijkheid en inhoud van deze Algemene Voorwaarden instemt. De Algemene Voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen hier worden ingezien.

Bedrijfsgegevens
Blik op Holland
Postbus 132
6650 AC Druten
Tel: 0487 51 85 51
Email: post@blikopholland.nl
Web: www.blikopholland.nl
IBANnr: NL58ABNA0458116742
Kvk: 53.64.32.40 Tiel
BTW nr: NL85095876B01

2. Het plaatsen van uw bestelling

2.1 Het aanbod
Bij ieder product dat in de webwinkel van Blik op Holland is opgenomen, worden de volgende gegevens vermeld:
• De prijs van het product. Alle prijzen op Blik op Holland zijn inclusief btw. en bezorgkosten
• Als het een tijdelijke aanbieding is: de geldigheidsduur van de aanbiedingsprijs.
• Een omschrijving van de voornaamste kenmerken van het product.

2.2 Het plaatsen van uw bestelling
U kunt uw bestelling online plaatsen via de webwinkel van Blik op Holland. Eventuele bijzonderheden waarmee wij rekening moeten houden bij het bezorgen van uw bestelling kunt u per email of telefonisch doorgeven aan onze medewerkers.

2.3 Uw betaling
Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een betaling doen door middel van IDEAL (via uw eigen bank. Wij hanteren een aanbetaling van 100% van het aankoopbedrag inclusief eventueel berekende bezorgkosten. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe producten.

2.4 De bevestiging van uw bestelling
Direct na uw aanbetaalde bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail met uw ordernummer. Het is raadzaam om dit ordernummer goed te bewaren en bij de hand te houden wanneer u vragen hebt over uw order. De koopovereenkomst tussen Blik op Holland en u komt tot stand op het moment dat u de orderbevestiging ontvangen hebt. Heeft u geen orderbevestiging na uw bestelling ontvangen, controleert u dan eerst of deze in uw spambox (ook wel junkmail folder genoemd) terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neemt u dan alstublieft contact op met onze medewerkers. Wij controleren dan of wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen en kunnen u wanneer nodig nogmaals een orderbevestiging per e-email sturen.

2.5 Bezorgadres na bestelling wijzigen
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en uw order is bevestigd, is het in sommige gevallen mogelijk om in overleg uw bezorgadres te wijzigen. Dit kan er echter wel toe leiden dat wij een nieuwe afleveringsdag met u moeten inplannen en dat de levertijd van uw bestelling kan worden vertraagd.

2.6 Bestelling wijzigen
Een wijziging van uw bestelling dient u uiterlijk 24 uur na uw orderbevestiging door te geven. Dit kan door contact op te nemen met onze medewerkers. Dit kan er wel toe leiden dat er een nieuwe afleveringsdag (en levertijd) ingepland moet worden.

2.7 Bestelling annuleren
U heeft het recht om de koopovereenkomst (uw bestelling) voor levering zonder opgave van redenen schriftelijk te annuleren. U kunt hiervan alleen gebruikmaken als u aan de volgende voorwaarden voldoet:
• U laat ons tijdig schriftelijk weten dat u de koopovereenkomst annuleert, door het contactformulier op onze website www.blikopholland.nl in te vullen, door een e-mail te sturen naar post@blikopholland.nl of door een brief per post te sturen.
• U kunt uw bestelling alleen tijdig annuleren als het niet om een op maat gemaakt product gaat. Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunt u uw bestelling niet kosteloos annuleren.
Wanneer u de koopovereenkomst volgens de juiste voorwaarden en instructies annuleert, dan zullen wij uw betaling binnen veertien dagen na ontbinding van de koopovereenkomst op uw rekening terugstorten.

3. Levering

3.1 Introductie
Blik op Holland levert zowel aan particulieren als aan bedrijven in Nederland. De wet Koop of afstand is echter alleen van toepassing op een overeenkomst tussen ondernemer en consument. Als u als bedrijf een aankoop wilt doen op blikopholland.nl neem dan contact op met een van onze medewerkers.

3.2 De bezorgkosten
De genoemde bedragen op www.blikopholland.nl zijn incl. BTW en bezorgkosten.

3.3 De levertijd
De producten die Blik op Holland aanbiedt hebben over het algemeen een korte levertijd. De levertijd hangt af van het type product en de beschikbaarheid. De meeste producten worden opgestuurd en zullen binnen 3 tot 5 werkdagen door onze pakketdienst partner PostNL bezorgd worden. Zodra uw bestelling is aangeboden voor verzending ontvangt u een email met een track&trace code.

3.4 Controle van uw bestelling bij levering
Bij alle leveringen vragen wij u om de goederen te inspecteren op uiterlijke beschadigingen, alvorens af te tekenen voor ontvangst. Let u bijvoorbeeld op scheuren in de verpakkingen, eventuele waterschade of andere schades die zouden kunnen leiden tot een beschadigd product.
Indien uw bestelling wordt geleverd met de pakketdienst van PostNL, controleert u de zending op uiterlijke schade alvorens het pakket of pakketten te accepteren. Indien u geen uiterlijk schades kan constateren zal de chauffeur u vragen om uw achternaam en uw handtekening voor ontvangst. Door te tekenen voor ontvangst maakt u geen aanspraak meer op restituties of compensaties voor beschadigde artikelen. U maakt nog wel aanspraak op restituties of compensaties voor eventuele verkeerde leveringen. Denkt u hierbij aan verkeerde kleur of maat product. Mocht u na controle gebreken of beschadigingen aan de producten aantreffen, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze medewerkers.

4. Herroepingsrecht en klachten

4.1 Uw herroepingsrecht
Blik op Holland houdt zich aan de wet Koop op Afstand. U heeft het recht om uw koopovereenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Let op: u kunt alleen gebruik van maken uw herroepingsrecht als u (het product) aan de onderstaande voorwaarden voldoet:
• U dient ons binnen de termijn van 14 dagen schriftelijk te laten weten dat de uw koopovereenkomst ontbindt.
• U dient bovendien de staat van het product te vermelden. Dit kunt u doen door ons contactformulier op onze website www.blikopholland.nl/contact in te vullen of door een e-mail te sturen naar post@blikopholland.nl. Vermeld in alle communicatie met betrekking tot retourneren helder uw ordernummer.
• Het door u ontvangen product moet onbeschadigd zijn en in de originele staat en ongeopende verpakking zitten. Het product moet voorzien zijn van de originele handleiding en eventuele meegeleverde accessoires.
• Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunt u uw aankoop niet herroepen en kunnen wij het niet retour nemen.
Nadat wij uw retouraanvraag hebben ontvangen kan onze klantenservice contact met u opnemen voor eventuele aanvullende vragen. In andere gevallen ontvangt u een retourformulier, deze dient u ingevuld toe te voegen aan uw retour. Retouren die zonder retourformulier bij ons magazijn aankomen komen niet in aanmerking voor restitutie van uw betaling (gelden).

Retourzending
Zodra u ons hebt laten weten dat u de koopovereenkomst ontbindt, ontvangt u van ons nadere instructies. In enkele gevallen zal onze klantenservice telefonisch contact met u opnemen voor nadere vragen.

PAKKETTEN
Indien u een retourzending heeft die kan worden verzonden met de pakketdienst van PostNL treft u hieronder het reguliere verloop van terugzending:
1. Onze klantenservice heeft u een retourzending formulier toegezonden per mail, met daarin een uniek retournummer.
2. U vult het formulier volledig in.
3. U voegt het formulier toe aan uw te retourneren pakket.
4. Het pakket biedt u aan bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Deze vindt u over het algemeen terug in een grote supermarktketen of sigarenboer.
5. Kosten voor het retour zenden aan Blik op Holland zijn voor rekening van u als klant, tenzij anders overeengekomen met onze klantenservice. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Blik op Holland zijn voor risico en rekening van u als koper.
Na ontvangst van het retour gestuurde product, zal Blik op Holland het product door een deskundige laten inspecteren. U ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door de Blik op Holland wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan terug binnen een uiterlijke termijn van 30 dagen. Let op: goederen die zijn geretourneerd zonder een bijgevoegd retourformulier komen niet in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke restitutie van gelden!

4.2 Klachten
Als u een klacht hebt, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij proberen uw klacht dan naar tevredenheid voor u op te lossen.

5. De garantiebepalingen van Blik op Holland

5.1 Uw wettelijke rechten
De Nederlandse wetgeving biedt u bepaalde wettelijke rechten voor het geval dat de geleverde producten niet aan de koopovereenkomst voldoen. De onderstaande garantiebepalingen laten deze wettelijke rechten onverlet en houden dus geen beperking van uw wettelijke rechten in.

5.2 De start van de garantietermijn
De garantietermijnen gaan in op het moment dat Blik op Holland uw bestelling bij u heeft bezorgd.
Voorwaarden voor de garantie
Om aanspraak te maken op de garantie, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:
• U kunt aantonen dat u bij Blik op Holland een aankoop hebt gedaan, uw orderbevestiging is hiervoor voldoende.
• Het product is onbeschadigd en schoon.
• U stelt Blik op Holland binnen uiterlijk twee weken nadat u een gebrek hebt ontdekt op de hoogte door contact op te nemen met onze medewerkers of door een e-mail te sturen naar post@blikopholland.nl .

5.3 De garantie
De productgarantie is drie maanden garantie:
• Deze garantie geldt alleen voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.
• Bij verkeerd gebruik vervallen ook alle garantie aanspraken.
• Ook indien het product zichtbaar vervuild of met geweld beschadigd is, vervallen alle garantieaanspraken. Vochtproblemen kunnen nooit aanleiding geven tot garantie.
• In geval van garantie bepaalt Blik op Holland of een product gerepareerd dan wel vervangen wordt. De datum waarop u ons van een gebrek in kennis stelt, is bepalend voor de toepassing van bovenstaande garantieregeling. Na het verstrijken van de garantietermijn die op het betreffende product van toepassing is, zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor uw eigen rekening.

6. Disclaimer
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Blik op Holland niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden (onjuiste informatie) op deze website. Bovendien garanderen wij niet dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is. Blik op Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van onjuiste informatie (of interpretatie daarvan) op de website van Blik op Holland
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.

7. Copyright
De op blikopholland.nl afgebeelde gegevens (producten, foto’s, teksten, illustraties, logo’s) zijn eigendom van Blik op Holland en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en ander intellectueel eigendomsrecht. De inhoud van de website van Blik op Holland mag alleen worden gebruikt worden voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Blik op Holland.

Op zoek naar een fotograaf?

Of u nu portretten wilt laten nemen of een gebouw wilt laten vastleggen. Bij Hans Barten Fotografie bent u aan het juiste adres.